Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple presenterar andra kvartalets resultat 23 april

Det börjar bli dags för årets andra kvartalsrapport från Apple. Fokus ligger på hur Iphone, Ipad, Macbook och Imac sålt under årets första kvartal.

Apples förra kvartalsrapport visade på intäkter på 54 miljarder dollar, eller drygt 351 miljarder kronor, under det sista kvartalet 2012. App Store, Itunes, Apples butiksverksamhet, #Iphone och #Ipad levererade alla rekordresultat, medan #Ipod fortsatte tappa mark. Apples marginaler hade också krympt en aning. Vinsten blev dock den samma som samma period året innan, drygt 13 miljarder dollar eller 85 miljarder svenska kronor.

Nu är det dags för årets andra #kvartalsrapport från Apple. Då företaget har ett brutet räkenskapsår innehåller denna rapport försäljningsresultat från 2013 års första kvartal, det vill säga från den första januari till den sista mars.

Fokus ligger precis som i föregående rapport på hur Iphone, Ipad och Mac-datorerna sålt, där de sistnämnda har en möjlighet att visa finare siffror då produktionen av Imac inte riktigt hade kommit igång under föregående kvartal. Den tidigare rapporten visade på en minskad försäljning av Mac-datorer.

Den 23 april är det dags och Apples traditionella konferenssamtal med analytiker och investerare kan alla lyssna på via Apples hemsida.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.