Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Betyg lättare att hitta

Apple uppdaterar gränssnittet i IOS App Store

Apple har gjort några mindre uppdateringar av gränssnittet i App Store på IOS-enheter. Apparnas betyg har flyttats upp under utvecklarens namn och där finns numera också en flagga för om det går att göra köp inuti appen.

#App Store-applikationen i IOS har nyligen fått några mindre uppdateringar. Först lade Apple till en markering längst upp vid appens namn om det går att göra köp inuti appen. Detta för att göra det tydligare för exempelvis föräldrar som laddar ned appar åt sina barn. Apple har nyligen gått ut med ett ersättningsprogram som erbjuder pengar tillbaka till föräldrar vars barn lyckats handla inuti appar utan föräldrarnas kunskap.

Men nu senast flyttades också apparnas betyg upp under utvecklarnas namn. Den viktigaste information ska nu alltså finnas samlad längst upp på appens sida i App Store i IOS-enheter. Tidigare fick användarna ta sig längst ner på sidan för att se samma information. I Itunes finns den här informationen som tidigare ute i vänsterspalten under appens ikon.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.