Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bild: Joacim Melin

Johnson sparkad från J. C. Penney – tidigare jobbet på Apple fortfarande ledigt

Tidigare chefen för Apples butiker, Ron Johnson, lämnar klädföretaget J. C. Penney. Ryktena går nu om han kan vara på väg tillbaka till Apple som sedan oktober saknar en chef över sin butiksverksamhet.

#Ron Johnson rekryterades till Apple i januari år 2000 för att starta upp Apples butiksverksamhet. Elva år senare lämnade han företaget för att bli vd för klädföretaget J. C. Penney med ett tusental butiker i USA.

Framgångarna med Apples butiker världen över kan till stora delar tillskrivas Ron Johnson som tog fram strategierna för hur butikerna skulle fungera. Idag har Apple omkring 400 butiker världen över.

Johnson rekryterades till J. C. Penney för att försöka andas nytt liv i vad som i USA ansågs vara ett lite tråkigt varumärke. Efter att han tog över har företaget gått med förlust varje kvartal, och börskursen har fallit med över 50 procent. Under måndagen kom besked om att han fått sparken.

Johnsons efterträdare på Apple, #John Browett, fick sparken i oktober förra året. Browett införde åtgärder och regeländringar som möttes med kritik från personalen och sa själv i efterhand att han inte passade in på företaget.

Platsen som chef över Apples butiker har varit vakant sedan dess. Nu när Johnson är tillgänglig menar Appleinsider att det på pappret kan vara det perfekta läget att ta tillbaka Ron Johnson.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.