Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bild: Christian Van Der Henst S., Flickr

Rykte om Iwatch

Kevin Lynch arbetar med Ipod-ingenjörer

Den tidigare Adobe-anställde Kevin Lynch, nu anställd på Apple, sägs ha blivit chef över ett team med ingenjörer med tidigare erfarenhet av Ipod. Kanske jobbar de med Iwatch?

Det är den franska sajten Macgeneration som skriver att Kevin Lynch, som nyligen bytte Adobe mot Apple, blivit chef över ett team av ingenjörer med erfarenhet av Ipod. Sajten vet inte exakt vad gruppen jobbar med, men spekulerar att det kan vara den smarta klockan som Apple ryktas arbeta med, populärt kallad för Iwatch.

Bland andra Robert Curtis och Steven Bollinger sägs ingå i gruppen. Curtis jobbade under fyra år med Ipod firmware och Bollinger är med i flera patent gällande Apples musikspelare och pekskärmar.

Bloomberg rapporterade tidigare i år att Apple har ett team på 100 produktdesigners som arbetar med den smarta klockan. Flera konkurrenter sägs också arbeta med smarta klockor, bland annat Samsung och Microsoft.

Hur Lynch och hans grupp passar ihop med gruppen av produktdesigners är oklart – om de alls arbetar med klockan. Lynch närmaste chef är Bob Mansfield som leder divisionen Technologies som ska utveckla ny spetsteknik.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.