Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Phil Schiller berättar när IOS 6 kommer finnas för nedladdning.

Rykte

Apple kommer få IOS 7 klart i tid

Förra månaden kom rykten om att Apple flyttat utvecklare från andra projekt på företaget för att jobba på nästa version av IOS. Nu säger källor på Apple att ja, IOS 7 kommer att vara klart i tid för att visas upp på WWDC i juni.

John Gruber på Daring Fireball skrev för omkring en månad sedan att det ryktades att arbetet med nästa version av IOS låg efter så pass att Apple flyttat utvecklare från OS X-teamet för att hjälpa till.

Enligt källor till All Things D stämmer det att Apple flyttat folk från OS X 10.9 för att snabba på utvecklingen av IOS 7. Operativsystemet ska vara tillräckligt klart för att kunna visas upp på WWDC i juni. En person säger:

"Ja, ja, det är i huvudsak en upprepning av Iphone/Leopard-scenariot. Det är inte en brandövning på samma sätt, dock. Det kommer lanseras i tid."

Det var 2007 som Apple fick flytta folk från OS X 10.5 för att hinna klart med Iphone. Rykten från tidigare i veckan säger att förseningen för IOS 7 handlar om att Jonathan Ive vill göra stora förändringar av gränssnittet.

Jim Dalrymple på The Loop skriver kort och gott: "Yep." om påståendet att IOS 7 kommer lanseras i tid. Han är känd för att ha goda källor inom Apple.

Vad är då i tid? Om Apple visar upp IOS 7 under WWDC blir det troligen en lansering senare i höst. Det stämmer ganska bra med tidigare släpp då IOS 6 gick att ladda ned från den 19 september 2012. Bloomberg skriver att även om Apple "fortfarande räknar med att släppa IOS 7 så snart som i september, har interna tidsfrister för att lämna in funktioner för testning satts senare än för tidigare versioner."

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.