Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Strotter Across: intressant väska för Ipad

Ipad är för stor för att gå ner i fickor som sitt mindre syskon, Ipad Mini. För de gånger där man vill slippa ta med en hel väska för att få med sig sin surfplatta kan Strotter Across kanske vara något.

Strotter är ett Boston-baserat företag med två produkter i sitt sortiment än så länge. Across är ett fodral för Ipad som går att hänga över axeln eller som ryggsäck och den går också att använda som stöd om man exempelvis får stå i kollektivtrafiken och ändå behöver göra något med surfplattan.

Across finns i två varianter, en i riktigt läder och en i syntetläder och kostar 99 dollar, omkring 645 kronor, respektive 55 dollar, omkring 358 kronor. Frakten till Sverige kostar från 20 dollar, omkring 130 kronor, och uppåt (beroende på hur snabbt man vill ha hit den).

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.