Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bild: Flickr, Kārlis Dambrāns

Samsung Galaxy S4 kliver in på topplistan hos Telia

Iphone 5 har haft förstaplatsen flera månader i rad när Telia sammanställt sin topplista över vilka telefoner som säljer bäst. Med bara några dagar i butik har konkurrerande Samsung knipit tiondeplatsen med sin Galaxy S4.

Telia sammanställer varje månad en topplista över vilka mobiltelefoner som säljer bäst och Iphone 5 har haft förstaplatsen flera månader i rad och listan har sett ganska lika ut månad till månad, men det är på väg att ändras nu när Samsungs nya Galaxy S4 finns ute till försäljning. Med bara några dagar ute i butik tog telefon sig in på topplistans sista plats.

Topplista över försäljningen av smarta mobiler april:

  1. Iphone 5 (1)

  2. Galaxy S3 4G (2)

  3. Galaxy Y (5)

  4. Galaxy Pocket (3)

  5. Iphone 4S (6)

  6. Iphone 4 (4)

  7. Xperia Go (10)

  8. Xperia Z 4G (8)

  9. Xperia V 4G (9)

  10. Galaxy S4 4G (Ny)

Förra månadens placering inom parantes.

På listan finns nu fyra mobiler som har stöd för LTE eller 4G. Telia säger att närmare 30 procent av den totala mobila datatrafiken numera går i deras 4G-nät. För andra månaden i rad ligger Android över IOS i topplistan baserad på telefonernas operativsystem.

  1. Android (1)

  2. IOS (2)

  3. Windows Phone (3)

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.