Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple når milstolpen 50 miljarder nedladdade appar

Nu har IOS-användare laddat ned 50 miljarder appar tillsammans. Vem som vinner presentkortet på 10 000 dollar kommer att meddelas inom kort.

För två veckor sedan började Apple räkna nedladdade appar på sin webbplats. Under onsdagen tickade räknaren fram till målet, 50 miljarder nedladdade appar från App Store.

Apple kommer att ge personen som laddade ned app nummer 50 miljarder ett presentkort på 10 000 dollar och vinnaren kommer att meddelas inom kort. De personer som laddat ned de första 50 apparna efter kommer också att få presentkort laddade med 500 dollar.

I mars 2012 fick Chunli Fu från Qingdao, Kina ett presentkort på 10 000 dollar efter att ha laddat ned app nummer 25 miljarder. Det blev gratis-appen "Where's My Water?".

App Store öppnade 10 juli 2008. Fyra år, tio månader och fem dagar senare har 50 miljarder appar laddats ned. Det blir omkring 28 miljoner appar varje dag. I januari i år meddelade Apple att de sålt 500 miljoner IOS-enheter, vilket betyder att varje såld enhet laddat ned lite drygt 89 appar i genomsnitt, skriver Macstories som också sammanställt några milstolpar för App Store.

År

Månad

Totalt antal nedladdade appar

2010

januari

3 miljarder

2011

januari

10 miljarder

juli

15 miljarder

2012

mars

25 miljarder

2013

januari

40 miljarder

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.