Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Say the Same Thing blev app nummer 50 miljarder

Apple presenterar nu vinnaren av ett presentkort på 10 000 dollar. Brandon Ashmore från Ohio, USA laddade ned app nummer 50 miljarder från App Store.

Apples App Store nådde upp till 50 miljarder nedladdningar den 16 maj i år. Det är Brandon Ashmore från Mentor, Ohio i USA som laddade ned den sista appen för att nå upp till milstolpen med Say the Same Thing. Han får ett presentkort på 10 000 dollar som tack. Eddy Cue som är Apples chef över internetmjukvara och tjänster säger i ett pressmeddelande:

"Apple vill tacka alla våra otroliga kunder och utvecklare för att ha nått upp till 50 miljarder nedladdningar. App Store har helt förändrat hur människor använder sina mobiltelefoner och har skapat ett blomstrande ekosystem som har gett över 9miljarder dollar till utvecklarna. Vi är helt golvade över att ha nått den här milstolpen på mindre än fem år.

Apple räknar bara unika nedladdningar och inte appar som laddats ned igen eller uppdateringar. App Store innehåller 850 000 appar för Iphone, Ipad och Ipod Touch, 350 000 appar är anpassade för Ipad.

Say the Same Thing

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.