Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Vinn presentkort värt 2 000 kronor och Apple TV i tävling med Inwarehouse

Webbutiken Inwarehouse ställer upp till tävling för 99mac:s medlemmar. Ta chansen att vinna ett välfyllt presentkort eller en ny Apple TV.

I Hollywood-produktioner har produktplaceringar blivit standard, även om det inte alltid görs så himla snyggt. Det förekommer ofta närbilder på märken eller logotyper på datorer, bilar och mobiltelefoner.

Tillsammans med webbutiken Inwarehouse ger 99mac dig chansen att vinna fina priser. Det du behöver göra för att vara med är att leta upp en episk filmscen och montera in Inwarehouse logotyp. Ungefär hur det kan se ut ser du i exemplet ovan. Deltagarna tävlar om ett presentkort värt 2 000 kronor och andrapristagaren får en Apple TV.

Instruktioner

  • Leta upp en passande bildruta ur valfri filmscen

  • Använd ett bildbehandlingsprogram för att infoga Inwarehouse-logotyp i scenen

  • Ladda upp bidraget på valfri bilduppladdningstjänst, exempelvis Postimage, Dropbox eller TinyPic

  • Visa upp bilden i diskussionstråden till denna tävling. Lätt som en plätt!

Vinnare utses av en jury – humor och uppfinningsrikedom premieras! Tävlingen pågår till och med den 3 juni 2013. Vinnare kontaktats via forumets interna system för privata meddelanden. Lycka till!

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.