Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Evernote uppdateras med påminnelser

Den populära anteckningstjänsten Evernote uppdateras nu med tre av användarnas mest efterfrågade funktioner, bland annat påminnelser både i appen och via mejl.

Evernote är en populär anteckningstjänst som låter användarna synkronisera anteckningar till både Mac, IOS och internet. Nu har tjänsten uppdaterats med nya funktioner och i en bloggpost skriver Evernote så här om nyheterna:

"För de miljontals människor runt om i världen som använder Evernote varje dag för att uppnå sina mål, är vi glada att kunna lansera en ny del av Evernote som kommer att hålla dig på banan varje steg längs vägen. Påminnelser är här. Våra tre mest önskade funktioner ihopsatta i ett litet paket."

  • Påminnelser i appen och via mejl

  • Snabba att-göra-listor

  • Det går att fästa en anteckning överst i listan över anteckningar

De nya funktionerna fungerar för Mac, IOS och webbsidan. Evernote säger att det här bara är början och att de ser fram emot att höra användarnas reaktioner. Funktionerna kommer att komma till fler plattformar "inom en väldigt (väldigt) snar framtid".

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.