Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

poddradio

Avsnitt #32: Zombies, IAP och mera WWDC

Med bara en helg kvar till WWDC går det inte att låta bli att spekulera och prata lite till om vad som kan tänkas komma, men det blir också snack om köp inuti appar och kommande Plants vs Zombies 2.

Det är dags för ett nytt avsnitt av 99mac:s #poddradio. Veckans samtal med Ida Lindkvist och Adrian Bengtson bjuder på #WWDC – så klart. Några sista minuten spekulationer och rykten. Det verkar som att det blir nya Macbook Air, men hur blir det med Macbook Pro med Retina?

Jättesuccén Plants vs Zombies 2 kommer ut i juli och blir gratis. Det finns dem som oroar sig för att köp inuti appen kommer att ta större plats än i nuvarande versionen. Det verkar ju nästan som att vissa utvecklare utformar spelen inte för att de ska vara kul utan för att man ska vilja köpa så mycket som möjligt.

Hur gamla är Apples programvaror? Bloggen 512pixels har gjort en bra sammanställning där listan tyvärr ser något tråkig ut, kanske blir det några nyheter på måndag. Det blir lite prat om badväder och glass också.

Avsnitt: Zombies, IAP och mera WWDC

Längd 54:56, filstorlek 32,09 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.