Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bild: Rockstar Games

Max Payne 3 kommer till Mac App Store

Spelet Max Payne 3 är på väg till OS X. 20 juni landar spelet med en än så länge okänd prislapp i Mac App Store.

Spelserien Max Payne handlar om en nedsupen man med samma namn. Ursprungligen arbetade han som polis i New York, men i den tredje upplagan är han i São Paolo för att agera livvakt åt en rik familj. Det är ett grafiskt våldsamt spel och just grafiken sätter höga systemkrav för Mac. Det är ännu okänt vad prislappen kommer landa på, när det kommer till Mac App store 20 juni.

Trailern är ihopsatt av scener från det riktiga spelet. #Rockstar Games skriver att "Max Payne 3 stöder ett antal avancerade grafikinställningar, skalbara högupplösta texturer och karaktärsmodeller, DirectX11-funktioner, flera skärmar och 3D."

Rekommenderade systemkrav

Operativsystem

OS X 10.7.5 Lion

Processor

Intel Dual Core Xeon / Core i-serien 2,4 GHz eller högre

Minne

4 GB

Grafik

Nvidia 8800GT med 512 MB VRAM eller AMD Radeon HD 4870 med 512 MB VRAM

Utrymme

35 GB

Serien lanserades för första gången 2001 för pc, en Mac-version dök upp året efter. Första varianten för IOS kom förra året. När #Max Payne 3 nu till Mac är det omkring ett år efter pc-debuten.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.