Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykten

Påstådda bilder på Iphone 5S har läckt ut

Två bilder som sägs föreställa baksidan och insidan av kommande Iphone 5S har läckt ut och de stämmer väl överens med tidigare rykten.

I takt med att Apple närmar sig produktion av produkter som ska släppas till hösten läcker allt fler komponenter och bilder ut, precis som det gjorde förra sommaren med Iphone 5 och Ipad Mini. Nu är det ryktessajten Macrumors som har fått ta del av bilder som påstås föreställa nästa modell av Iphone.

Den kommande modellen kallas #Iphone 5S utifrån tidigare sätt att namnge Iphone-modeller som som har samma design, som Iphone 4 och Iphone 4S, men det är oklart om det är namnet Apple verkligen kommer att använda när den släpps i höst. Den nya bilderna visar en telefon som liknar dagens Iphone 5 och som stämmer väl överens med tidigare rykten och läckta komponenter.

En av de få synbara förändringar på utsidan är att det tidigare runda hålet för lysdioden, som används som blixt, på baksidan av telefonen har utökats till ett avlångt hål som rymmer två lysdioder. Detta stämmer också med tidigare rykten.

Internt är det något fler förändringar. Läckta komponenter har visat på ett något smalare logikkort med vissa kontakter omplacerade och de nya bilderna stämmer överens med detta.

Batteriet är märkt med något högre kapacitet, 5,92 wattimmar jämfört med 5,45 wattimmar i dagens Iphone 5. Avsaknaden av logotyper och märkningar tyder på att detta är en prototyp som inte ännu gått igenom kontroller och godkänts av myndigheter.

Apple väntas släppa Iphone 5S i höst, just nu pekar ryktena på slutet av september eller i oktober likt förra året.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.