Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple anställer tidigare vd för Yves Saint Laurent

Paul Deneve anställs av Apple för "speciella projekt". Han kommer att rapportera direkt till Tim Cook och kommer senast från det franska lyxmärket Yves Saint Laurent där han varit vd.

Tim Cook har anställt den tidigare chefen för det franska lyxmärket Yves Saint Laurent för "speciella projekt". Paul Deneve kommer att rapportera direkt till Cook enligt ett uttalande från Apple.

"Vi är stolta över att välkomna Paul Deneve till Apple. Han kommer att arbeta med speciella projekt och rapportera direkt till Tim Cook"

Det här är inte första gången på Apple för Paul Deneve som arbetade på företaget med olika försäljnings- och marknadsföringsjobb mellan 1990 och 1997. Han började på Yves Saint Laurent 2011 efter att ha haft chefspositioner hos andra modemärken som Courreges, Nina Ricci och Lanvin, rapporterar Reuters.

Franscesca Bellettini blir ny vd på Yves Saint Laurent efter Paul Deneves sagt upp sig för att "ta upp en ny karriärmöjlighet inom högteknologiindustrin", skriver företaget i ett uttalande.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.