Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple testar uppdatering riktad mot Wifi-problemen med 2013 Macbook Air

Flera ägare till den senaste generationen Macbook Air har rapporterat om Wifi-problem sedan lanseringen för några veckor sedan. Apple började ersätta maskinerna och nu har de också skickat ut inbjudningar till Macbook Air-ägare om att testa en mjukvaruuppdatering.

Efter lanseringen av nya Macbook Air under #WWDC har rapporter strömmat in från användarna på Apples supportsida om Wifi-problem. Datorn tappar uppkopplingen och det krävs en omstart för att få igång Wifi igen, enligt flera beskrivningar.

Apple började ersätta maskiner med problem och samlade in modeller för felsökning. Nu skickar Apple också ut inbjudningar till Macbook Air-ägare och frågar om de vill vara med och testa en mjukvaruuppdatering "Macbook Air Wifi Update 1.0", rapporterar Apple Insider. Det står inte specificerat vad uppdateringen åtgärdar, men den har troligtvis något med de rapporterade problemen att göra.

"Du har blivit utvald till att gå med i vårt Appleseed-program. Om du accepterar kommer vi att erbjuda dig en för-release av Macbook Air Wifi Update 1.0 för installation och användning.

Medan du provar uppdateringen ber vi dig att återkomma med feedback. Vårt program inkluderar ett buggrapporteringssystem för våra deltagare. Om du önskar bli en frivillig testare och hjälpa Apple att släppa högkvalitativ mjukvara, följ instruktionerna nedan."

Förutom Wifi-problemen har OS X 10.8.4 och betaversionen av kommande OS X Mavericks problem med stödet för 802.11ac-standarden. Det verkar som att överföringshastigheten begränsas i nätverksstacken. Om Apple också gör något åt detta i den kommande Macbook Air-uppdateringen är inte känt. Apple arbetar också på den kommande uppdateringen OS X 10.8.5.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.