Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple anställer folk till Iwatch

Enligt Financial Times har Apple börjat anställa ingenjörer till sitt omtalade Iwatch-projekt på grund av designproblem. Det här gör att det kan dröja till andra halvan av 2014 innan lansering.

Nästa stora grej i teknikbranschen verkar handla om kroppsburna enheter som smarta glasögon, kläder eller klockor. Ryktena om en smart klocka från Apple tog ny fart då företaget varumärkesskyddade namnet Iwatch i flera länder. Nu kommer en rapport från Financial Times som skriver att Apple börjat anställa flera ingenjörer på grund av designproblem med Iwatch.

Att Apples ingenjörer inte har kunskaperna som krävs för att få färdigt klockan är enligt källor till tidningen en indikation på "svåra ingenjörsproblem som de inte har kunnat lösa". Financial Times skriver också att det kan dröja till andra halvan av 2014 innan #Iwatch är färdig.

Apples vd Tim Cook kan fortfarande bestämma sig för att skrota projektet, precis som tidigare idéer har lagts ned. Iwatch-projektet har dock växt från en utforskande fas till att ha flera dussin anställda dedikerade till utvecklingen.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.