Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tysk kirurg tog hjälp av Ipad för att genomföra operation på lever

Läkare i Tyskland använder utökad verklighet tillsammans med Ipad för att undvika komplikationer vid en operation av en lever med tumörer.

Med hjälp av en Ipad och en app med #förstärkt verklighet, på engelska kallat för augmented reality, kunde kirurger i Tyskland genomföra en operation av en lever med cancertumörer utan lika stor risk för komplikationer. Operationen var den första av sitt slag i landet, rapporterar nyhetsbyrån Reuters.

Genom att filma levern med en Ipad i ett tidigt skede av operationen kunde läkarna sedan få ett lager med 3D-data över bilden som visade tumörer och blodkärl. Den virtuella 3D-modellen görs från tidigare skannade bilder av levern.

Tekniken är utvecklad av Fraunhofer MEVIS i Bremen, Tyskland. Proceduren ska hjälpa läkarna att lokalisera kritiska strukturer som tumörer eller blodkärl. Före en operation görs en planering och med hjälp av den här tekniken kan planeringen bättre användas under själva operationen.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.