Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Applecare Plus kan vara på väg till Europa

Tidigare erbjöds Applecare Plus exklusivt till amerikaner. Tjänsten ger skydd ett sorts drulleskydd för Iphone och Ipad. Nu rapporterar en fransk blogg att det kan vara dags för lansering i Europa.

#Applecare är ett supportavtal som erbjuder förlängd garanti och telefonsupport till kunder som köper en dator. I USA har de sedan två år tillbaka också haft tjänsten Applecare Plus som också ger en drulleförsäkring på Iphone och Ipad. Den tjänsten ser nu ut att vara på väg att lanseras i Europa, enligt den franska bloggen Igen.

#Applecare Plus fungerar på liknade sätt som vanliga Applecare. Iphone- och Ipadägare erbjuds två års telefonsupport och garanti för reparationer. Det vanliga Applecare-avtalet kan köpas när som under det första året, men Applecare Plus måste köpas under de första 30 dagarna. Den stora skillnaden mellan avtalen är att plus-tjänsten också ger en drulleförsäkring med vissa undantag. Självrisken ligger i USA på 49 dollar, motsvarande 425 kronor.

Bloggen tror att priset för Applecare Plus för Iphone kan tänkas landa på omkring 100 euro här i Europa, motsvarande 867 kronor, men några uppgifter om när tjänsten lanseras finns inte än. Om avtalet för Ipad också kommer samtidigt är också oklart.

Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.