Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung lanserar smarta klockan Galaxy Gear den 4 september

Den sydkoreanska elektronikjätten kommer att lansera sin smarta klocka Galaxy Gear under ett mediaevent nästa vecka i Tyskland.

Samsung har tidigare sagt att de vill lansera en #smart klocka före Apple och varumärkesskyddade nyligen namnet #Galaxy Gear. Nu säger elektronikjätten från Sydkorea till The Korea Times att klockan kommer att lanseras den 4 september under ett mediaevent i Tyskland. Samsung ser ut att lyckas med sin målsättning att komma före Apple som inte har några event planerade innan dess.

Eventet äger rum två dagar innan konsumentelektronikmässan IFA öppnar för i år. Galaxy Gear får inte en flexibel skärm som några rykten gjort gällande. Samsungchefen Lee Young Hee bekräftar däremot att Samsung har patent inom området som testas i olika koncept för framtida produkter. Hon säger till den koreanska tidningen att den nya enheten kommer att "förbättra den nuvarande upplevelsen av smarta mobiler på många sätt."

Förutom Galaxy Gear kommer Galaxy Note 3 att göra sin internationella debut under IFA. Note-serien är något mellanting mellan en smart mobil och en surfplatta när det gäller skärmstorleken.

Kommentarer
16 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.