Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple och mobiloperatörer begränsar semester för anställda under september

Inför den kommande Iphone-lanseringen begränsar Apple möjligheten för sina Applecare-anställda att ta ut semester. Flera mobiloperatörer i USA gör samma sak under andra halvan av september.

Apples vd Tim Cook sa i april att nya spännande hårdvara, mjukvara och tjänster skulle lanseras under hösten och nästa år. Nu närmar sig datumet för nästa produktlansering där Apple förväntas lansera två nya Iphone-modeller och #IOS 7. Företaget verkar förbereda sig ordentligt och inför semesterstopp för Applecare-anställda mellan 15 och 28 september, rapporterar Apple Insider.

Lanseringsdatumet ser ut att bli den 10 september och då kommer de nya produkterna troligen att börja säljas kring den 20 september. Apple vill troligen ha personalen tillgänglig för att kunna ge support till kunder som köper modellerna som populärt kallas för #Iphone 5S, #Iphone 5C eller användare som har frågor kring det nya mobila operativsystemet.

Enligt Macrumors är inte Apple ensamma om att begränsa semestermöjligheterna för de anställda, samma sak rapporteras från de amerikanska mobiloperatörerna T-Mobile och Verizon. Jonathan Geller från sajten BGR säger att inte heller AT&T vill att de anställda tar semester under andra halvan av september.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.