Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify Connect ny lösning för trådlös uppspelning

Tillsammans med ledande högtalartillverkare lanserar Spotify nya tjänsten Connect, ett nytt sätt att spela upp musik trådlöst.

Spotify har en egen lösning för trådlös uppspelning på gång som ska lanseras mot slutet av året. #Spotify Connect påminner om #Airplay, men istället för att musiken strömmas från exempelvis en Ipad eller Iphone skickas musiken direkt från Spotifys servrar till Wifi-utrustade högtalare.

Tjänsten lanseras i samarbete med flera stora tillverkare som Argon, Bang & Olufsen, Denon, Marantz, Philips, Pioneer och Yamaha. Kompatibla enheter kommer märkas med en Spotify Connect-logga. Några existerande trådlösa högtalare kommer att få uppdateringar för att stöda Spotify Connect.

En av fördelarna är att användarna sparar batteriet i sina enheter. Det går att lyssna på musik via Iphone på väg hem, byta till högtalaren i köket eller stereon i vardagsrummet "utan att missa en ton" och samtidigt få telefonen fri att göra annat med.

Det kommer att krävas ett Spotify Premium-konto för att använda Connect som lanseras först till IOS-användare under de kommande månaderna. Android och datorklienterna får vänta till senare.

Kommentarer
13 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.