Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

ny apple tv?

Apple får leveranser av digitalboxar från leverantör i Kina

UPPDATERAD. Fraktsedlar visar att Apple nyligen tagit emot tre leveranser med "digitalboxar" från en av sina leverantör i Kina. Det här har startat rykten om att Apple planerar att lansera en ny Apple TV under eventet den 10 september.

Den lilla svarta enheten Apple TV har gått från att vara Apples hobbyprojekt till att sälja riktigt bra. Den senaste modellen lanserades i mars 2012 och fick då stöd för 1080p. Nu har några fraktsedlar från det amerikanska departementet för inrikessäkerhet startat rykten om att Apple kan tänkas visa upp en ny generation #Apple TV vid eventet den 10 september.

Leveranserna av "digitalboxar" skickades från en av Apples kända leverantörer i Kina, BYD Precision Manufacture, under slutet av augusti. Den första skickades 11 augusti, en ny leverans kom 18 augusti och den tredje togs emot den 25 augusti. Enligt Apple Insider rör det sig om stora leveranser.

Företaget Panjiva forskar i global handel och upptäckte fraktsedlarna. De säger att BYD bara skickat en leverans till Apple tidigare och då handlade det om bärbara pc enligt fraktsedlarna. Senaste gången Apple fick digitalboxar kom leveransen från en annan leverantör, Hon Hai eller Foxconn som de också kallas. De leveranserna visade sig innehålla Apple TV av den nuvarande generationen.

Nästan alla rykten på senaste tiden har gällt de kommande modellerna av Iphone, medan det varit tyst kring Apple TV. Apple har däremot skickat ut flera uppdateringar till enheten där de lagt till nya appar, eller kanaler, för bland annat Vevo, Disney och Smithsonian.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.