Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

ny rapport

Nya Ipads kommer under årets sista kvartal

Det blir inga nya Ipad-modeller vid Apples event nästa vecka utan det kommer att dröja till slutet av året, enligt analytikern Ming-Chi Kuo.

Analytikern Ming-Chi Kuo från KGI Securities kommer med en ny rapport och säger precis som tidigare rykten gjort gällande att det inte kommer några nya Ipads vid Apples event den 10 september. Istället släpps de någon gång under årets sista kvartal, skriver 9to5mac.

Det här videoklippet från Unbox Therapy sägs visa baksidan av kommande Ipad Mini 2.

Rapporten från KGI Securities gör beräkningar på leveranser från Apples leverantörer och menar att #Ipad 5 och #Ipad Mini 2 börjar produceras i mindre kvantiteter redan den här månaden och att massproduktionen kommer att börja först mot slutet av året. Om Apple planerade att lansera dem redan nästa vecka borde massproduktionen redan ha kommit igång.

Båda modellerna sägs få A7X-processorn, den kommer att innebär störst skillnad för Ipad Mini-ägare, den nuvarande modellen är utrustad med A5-processorn.

Ming-Chi Kuo skriver i sin rapport att Ipad-modellerna först var tänkta att lanseras under 2014, men att Apple skyndat på utvecklingen på grund av den ökande konkurrensen på marknaden. Det ryktas att Apple planerar att släppa en Ipad Mini utan Retina-skärm till ett lägre pris, men en sådan kommer inte före 2014 enligt rapporten.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.