Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

IOS 7 släpps utan Icloud Keychain

Det verkar som att den nya funktionen Icloud Keychain uteblir när IOS 7 lanseras den 18 september. En anledning kan vara att Apple väntar på lanseringen av OS X Mavericks.

Efter att presskonferensen tog slut under tisdagskvällen svensk tid släppte Apple den sista versionen av IOS 7 till registrerade utvecklare. Det tillkom lite nytt, som nya bakgrundsbilder och ringsignaler, men en funktion togs också bort, Icloud Keychain.

#Icloud Keychain lagrar information som användarnamn, lösenord och kortnummer i Icloud som sedan kan användas i alla användarens enheter. Den lagrade informationen finns sedan automatiskt i Safari när användern vill logga in på en webbplats eller handla något på nätet. Tjänsten fungerar på liknande sätt som #1password.

På Apples webbplats är Icloud Keychain nu märkt med "Kommer snart" på den engelska sidan. Det är oklart varför funktion tagits bort från IOS 7, men troligtvis vill Apple lansera funktionen tillsammans med OS X Mavericks senare i år.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.