Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Gula Iphone 5C tog slut först

Apple har öppnat upp förhandsbeställningarna av Iphone 5C och det är den gula olåsta 16 GB-modellen som sålt slut först i den amerikanska Apple Store.

Den 13 september började Apple ta in förhandsbeställningar av den nya #Iphone 5C. Den börjar säljas tillsammans med Iphone 5S i ett tiotal länder den 20 september.

Så här med bara dagar kvar till de första enheterna skickas iväg till sina nya ägare verkar det vara den gula olåsta modellen med 16 gigabyte som är populärast i amerikanska Apple Store. Leveransdatumet på den varianten har flyttats fram till den 25 september.

I de andra länderna som snart får Iphone-modellerna varierar leveransdatumet något. I Australien, Storbritannien och Frankrike står det "20 september i de flesta områdena". I Hongkong dröjer det 1-2 veckor för alla modellerna och i Kanada sker leveranserna mellan 20 och 24 september. I Kina står det senast 21 september, medan Singapore fortfarande har 20 september tillsammans med Tyskland.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.