Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nya PowerBook G4 lanserade - det blev inte G5

Apple gjorde ytterligare en uppdatering av Powerbook G4 serien som nu når 1.67GHz

Nya Powerbook G4 har 1.5 eller 1.67GHz processorer i ett oförändrat chassi med 12, 15 eller 17 tum bildskärm. Några nyheter hittar vi under skalet - snabbare ATI Radeon 9700 grafikkort med 128MB grafikminne och stöd för 30" Apple Cinema HD Display finns som standard i sjuttontummaren och som BTO-möjlighet i femtontummaren.

En välkommen nyhet är att Apple äntligen levererar alla maskiner med minst 512MB internminne vilket ger Mac OS X 10.3 bättre prestanda även om 99mac rekommenderar en uppgradering till 1GB. Vi hittar även Bluetooth 2.0, en ny styrplatta med möjighet att använda två fingrar för sidoscrollning samt "Sudden Motion" sensor som räddar din hårddisk ifrån datorn faller i golvet.

Priserna börjar på 14.495kr inkl moms för en Powerbook 12".

<a href=http://tracker.tradedoubler.com/click?p=11612&a=294802&epi=99macforum&url=http://store.apple.com/Apple/WebObjects/swedenstore?family=PowerBook>Läs mer på AppleStore</a>

Edit: Det är inte jag som skrivit det här inlägget - det har nog blivit såhär när en tidigare tråd jag skapat fick bli nyhet av nån annan redaktör... Jag skulle aldrig ha skrivit något om G5 för PowerBook i rubriken, eftersom jag tycker att det var självklart att det inte skulle komma nu /Adrian

Kommentarer
306 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.