Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Adobe gör verklighet av Ipad-tillbehör tillsammans med Adonit

Adobe har tidigare visat upp koncept av en smart penna och en digital linjal till Ipad som de nu meddelar kommer att bli verklighet tillsammans med företaget Adonit.

I maj under konferensen Adobe Max visade företaget upp koncept av två Ipad-tillbehör, smarta pennan Project Mighty och digitala linjalen Project Napoleon. Nu meddelar Adobe att koncepten kommer att bli verklighet i samarbete med företaget Adonit.

I ett blogginlägg berättar Adobe att Adonit, som tillverkar andra Ipad-tillbehör, kommer att ta de två tillbehören till marknaden med förväntad leverans under första halvan av 2014.

Den smarta pennan kopplas till en Ipad och fungerar tillsammans med flera Creative Cloud och IOS-appar från Adobe och erbjuder fler funktioner än traditionella pennor. Mighty Stylus kan i sig själv lagra och överföra dokument till molnet exempelvis. Linjalen Napoleon låter användarna rita olika symboler och kurvor med precision.

Adobe förhandsvisar också två nya appar för Ipad, Project Parallel och Project Contour. Den första är en skissapp för användning tillsammans med linjalen och Contour låter användaren ta ett fotografi av ett favoritobjekt eller en kurva och sedan göra förenklade skisser.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.