Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bild: Macotakara

Sharp planerar stöd för OS X i ny touchskärm

Från Japan kommer nyheten att Sharp planerar att bygga in stöd för OS X i deras nya 32-tums touchskärm med 4K-upplösning.

Om Apple planerar att bygga in stöd för touchfunktionalitet i sina OS X-produkter får framtiden utvisa. De skulle exempelvis kunna ge Imac eller Macbook Air touchskärmar, men kanske finns det någon sanning i ryktena om en Ipad med betydligt större skärm och att den kör en fullversion av #OS X.

#Sharp däremot har planerna på att göra detta möjligt redan nu. Företaget sägs släppa drivrutiner för OS X till sin nya IGZO-skärm med inbyggd touch. Skärmen är på 32-tum med 4K-upplösningen 3840 x 2160, rapporterar Array.

Det är den japanska sajten Macotakara som varit på en mässa och publicerar en bild tillsammans med den skakiga videon ovan där Sharp-skärmen med modellnummer PN-K332B verkar vara kopplad till någon variant av Macbook.

Sharps #touchskärm säljs redan i Japan och börjar levereras till USA under hösten. Föregångaren kostade uppåt 80 000 kronor, och den hamnar väl troligtvis i samma priskategori.

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.