Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

LJUD

Sonos minsting PLAY:1 står redan på hyllan

Den 22 oktober håller högtalartillverkaren Sonos ett pressmöte i Sverige där de förväntas lansera en eller flera nya produkter, men redan nu har en ny högtalare råkat smyga sig in på hyllorna i en av Targets butiker.

Det verkar som att Sonos PLAY:3 och PLAY:5 har fått ett syskon. En läsare rapporterar till The Verge att dennes lokala Target-butik säljer en billigare modell som inte lanserats ännu. PLAY:1, som den enligt förpackningen heter, blir minstingen i familjen Sonos.

Sonos befintliga utbud

Övriga detaljer kring högtalaren är än så länge okända, men det finns vissa gissningar som grundar sig i valet av namn. Då PLAY:3 och PLAY:5 har 3 respektive 5 högtalarelement är det lätt att anta att PLAY:1 kommer att ha en ensam högtalare. Det skulle i sådant fall ge högtalaren ytterligare användningsområden. Förutom att den som ensamstående högtalare sänker ingångspriset till systemet med runt tusen kronor skulle den även kunna figurera som stereopar eller multisystem.

Den ser ut att finnas i färgerna vit och svart och prislappen ligger på 200 dollar. De större modellerna kostar i samma butik 300 respektive 400 dollar vilket indikerar att ett svenskt pris borde bli omkring 1 495 kronor. 99mac kommer att rapportera mer om nyheterna efter presskonferensen i oktober.

Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.