Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fitbits nya armband stöder IOS 7-notiser

Fitbit släpper nya digitala armbandet Force som förutom att mäta antal steg och räkna kalorier kan visa inkommande samtal från IOS 7-enheter på sin OLED-skärm.

#Fitbit är en av tillverkarna som är med och konkurrerar om konsumenternas gunst när det kommer till digitala träningsarmband. Deras nya flaggskeppsmodell Force har fått en OLED-skärm och mäter antal steg, kalorier och annan information som ska hjälpa användarna till bättre hälsa. James Park, vd och grundare av Fitbit, säger i ett pressmeddelande att han tycker att Force lever upp till förväntningarna på nästa generation av armband.

“Vi letar kontinuerligt efter sätt att ta trådlösa mätverktyg och bärbara tekniker till nästa nivå, och jag känner start att Force, med sin sofistikerade desing och snabb och enkel tillgång till alla dina dagliga aktiviteter på din handled, lever upp till förväntningarna av vad nästa generations aktivitetsspårare borde vara."

Det vattentäta armbandet mäter flera olika saker som antal steg, antal trappsteg, distans, antal kalorier, aktiva minuter och användarens sömn, både i timmar och kvalitet. Armbandet synkroniserar via Bluetooth och batteriet ska hålla mellan 7-10 dagar.

Force har också ett inbyggt tyst alarm och Fitbit skriver att samtalsnotifieringar "kommer snart." Inkommande samtal från en IOS 7-enhet kommer att synas direkt på skärmen. Det kommer att krävas en Iphone 4S eller nyare och IOS 7 för att funktionen ska fungera.

Armbandet säljs redan nu i USA och Kanada via Fitbits webbplats för 130 dollar, motsvarande 840 kronor. Force finns i två färger, svart och grått. Fler återförsäljare och länder kommer att läggas till under den kommande månaden.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
17 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.