Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Direktsändning av kvällens presskonferens

UPPDATERAD. Kvällens presskonferens där Apple väntas visa upp nya Ipad- och Mac-modeller kommer att sändas direkt i Apple TV och via webben. Presskonferensen börjar 19.00 svensk tid.

Med bara några timmar kvar till Apples presskonferens har det dykt upp en ny ikon för direktsändning i Apple TV, precis som det gjorde i somras inför den inledande presentationen till WWDC.

Då Iphone-eventet förra månaden inte sändes direkt utan bara via satellit till journalister i några utvalda städer fanns det farhågor om att även kvällens händelse endast skulle sändas i efterhand, men nu står det klart att så inte är fallet sedan en ny ikon dykt upp i Apple TV.

För drygt tio år sedan var direktsändningarna standard för varje Apple-event, men sedan blev de sällsynta, det normala var videoström på nätet i efterhand. Därför var det överraskande när det i oktober förra året dök upp en ikon i Apple TV och lite senare även en webbsida med direktsändningen av Iphone 5-eventet. Därefter har även WWDC i somras sänds direkt och nu blir det alltså direktsändning av kvällens event.

Än så länge finns det bara som ikon i Apple TV, men det är troligt att det strax dyker upp en webbsida för eventet också, 99mac kommer uppdatera denna artikel i så fall.

Uppdatering: Nu finns även en webbsida för direktsändningen. Kraven för att se sändningen är Safari 4 eller senare på OS X 10.6 eller senare, Safari i IOS 4.2 eller senare samt Apple TV av andra eller tredje generationen med 5.0.2 eller senare som mjukvara.

Kommentarer
230 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.