Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Video

Hur Mac Pro blir till och andra nya reklamfilmer från Apple

Apples videor från tisdagens presentation av nyheter finns nu att beskåda på Youtube, bland annat det hyllade filmklippet om hur Mac Pro blir till i amerikanska fabriker.

Varje gång Apples ledning står på scen och presenterar nyheter från företaget brukar det ingå nya videoklipp också. Flera av dessa är ofta gjorda speciellt för det tillfället även om vissa också blir tv-reklam senare. Tisdagens presskonferens var inget undantag utan innehöll flera nya videor och nu finns dessa upplagda på Youtube av Apple.

Den reklamfilm som fick störst uppmärksamhet och genomgående god respons är den som visar hur Mac Pro blir till i fabriker här i USA:

Tisdagens event innehöll många nyheter men höjdpunkten var de nya Ipad-modellerna, vilket märks inte minst på att Apple gjort flera videor om dessa. Först ut en om hur Ipad numera är en del av människors liv och vardag i alla möjliga och nästintill omöjliga situationer:

En helt ny design brukar följas av en video med Jony Ives beskrivning av hur Apple jobbat med att skapa den nya designen och kommentarer från andra i Apples högsta ledning, så var även fallet för Ipad Air:

Tim Cook avslutade med att visa ytterligare en video tänkt att användas som reklamfilm för tv som Apple kallar för Pencil, varför är uppenbart när videon visas:

Slutligen finns även hela tisdagens "special event" på Youtube för den som inte hunnit se den eller vill se den igen:

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.