Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Galleri: Iphone 5C i rosa

99mac har fått tag på en Iphone 5C i rosa och visar här upp den tillsammans med några av Apples nya skal ur alla möjliga vinklar. Det var en mycket snyggare färg än vi föreställt oss från andras bilder.

Apple lanserade Iphone 5C i fem färger och med sex färger på deras egna skal till modellen finns det totalt 30 färgkombinationer att välja på. Till 99mac:s test av #Iphone 5C hade vi en vit telefon och ett grönt skal. Nu har vi fått tag på en rosa telefon med ett gult skal och har därför satt ihop det här bildgalleriet.

Utifrån bilder valde vi först ett vitt testexemplar av Iphone 5C för att vi tyckte att den såg bäst ut. Nu med den rosa varianten i vår hand inser vi att tidigare bilder inte gjort färgen rättvisa. Det är en väldigt "knallig" färg som definitivt lyser upp i höstmörkret. Apples slogan "för de färgstarka" tycker vi passar bättre och bättre.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.