Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte

Apple TV får A7-processorn nästa år

Apple lanserar en ny Apple TV med uppdaterad hårdvara först nästa år och en riktig tv blir aktuell först mot slutet av 2015 eller början av 2016. Det här kommer från analytikern Ming-Chi Kuo.

Det har länge cirkulerat rykten och förhoppningar om att Apple ska lansera en egen #tv. Än så länge finns bara boxen #Apple TV. Analytikern Ming-Chi Kuo från KGI Securities som har en bra meritlista när det kommer till att ha rätt om Apples framtid menar nu att en uppdaterad Apple TV med Apples nya A7-processor kommer under 2014, medan en faktiskt tv kommer först under 2015 eller 2016, rapporterar Macrumors.

"Vi förväntar oss att Apple lanserar en ny version av Apple TV med en A7-processor under 2014, och vår prognos för leveranserna under 2014 landar på totalt 8,2 miljoner enheter. Tillväxten kommer vara begränsad om inte Apple kan integrera mer innehåll, tjänster och App Store, enligt vår åsikt.

Vi tror att nedgången i leveranser av Apple TV antyder att Apple står inför utmaningar när det gäller att integrera tv-innehåll och tjänster. Om Apple vill lansera ITV, är utmaningarna med att integrera innehåll och tjänster ännu svårare med tanke på de olika ekosystemen som redan finns i olika länder. Dessutom kommer det bli dyrt att etablera en leverantörskedja. Därför tror vi att #ITV kan dröja till slutet av 2015 eller tidigt 2016."

Andra analytiker har gissat på en tv från Apple redan 2014, medan några tror att #Iwatch och liknande enheter kommer dominera nästa år och att ITV därför kommer få vänta. I september började rykten om att en ny uppdaterad Apple TV skulle lanseras redan till eventet Apple höll den 10 september, men så blev det inte.

Angående innehåll och nya tjänster till Apple TV så har det rapporterats att Apple håller på och förhandlar med flera företag. Macrumors nämner bland andra Time Warner, men inget verkar färdigt än.

Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.