Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Snart släpps ny bok om Apples chefsdesigner Jony Ive

Nu kommer en bok om Apples chefsdesigner Jony Ive. Titeln är "The Genius behind Apple's Greatest products" och den finns att förhandsbeställa i Ibooks med förväntad leverans den 18 november.

Chefredaktören för Mac-sajten Cult of Mac, Leander Kahney, är författare till boken "The Genius Behind Apple's Greatest Products" som alltså handlar om Apples tillbakadragne chefsdesigner Jony Ive. Han är aldrig med personligen vid företagets presentationer som andra höga chefer och håller i största allmänhet en väldigt låg profil.

Ive har blivit världskänd för sitt arbete med att designa Apples produkter. Även om Kahney har inte intervjuat Ive personligen till boken som Walter Isaacson gjorde till biografin om Steve Jobs, ska boken erbjuda en ordentlig genomgång av Ives karriär och hur han blev den designer han är idag.

Boken finns att förhandsbeställa i Ibooks med förväntad leverans den 18 november. Boken kostar där 149 kronor.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.