Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Första handkontrollen för Iphone redo

Apples mobila operativsystem IOS 7 fick inbyggt stöd för handkontroller och nu är det dags för den första färdiga produkten, Moga Ace Power, som lanseras under morgondagen i USA.

I IOS 7 la Apple till stöd för hårdvaruhandkontroller och släppte en guide till utvecklare som vill kunna bygga in stöd för kontrollerna i sina spel. Det läckte ut bilder som tyder på att bland andra Logitech arbetar på en handkontroll för Iphone. Första färdiga kontrollen heter dock #Moga Ace Power och säljs för 99 dollar. Enheten kan den beställas via deras webbplats från och med imorgon onsdag den 20 november.

Handkontrollen fästs runt en Iphone eller femte generationens Ipod Touch och kopplas in via Lightning-kontakten. Moga Ace Power innehåller som namnet antyder ett extra batteri som laddar enheten under tiden som användaren spelar. Enheten har en batteriindikator, en paus-knapp och en knapp som låser IOS förutom spelkontroller.

App Store har ett par titlar med stöd för handkontroller redan. Bland dem finns titlar som Asphalt 8: Airborne, Bastion, Dead Trigger 2 och Oceanhorn.

Kommentarer
11 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.