Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Angry Birds Go släpps till App Store

Appen där Rovios välkända fåglar och grisar tävlar i utförsåkning med lådbilar har nu släppts till App Store. För första gången är karaktärerna nu i 3D.

I oktober visade de finska spelutvecklarna #Rovio upp en trailer för sin nya app #Angry Birds Go. De vid det här laget välkända fåglarna och grisarna tävlar i lådbilsrally nerför backar och är för första gången i 3D.

Idag släpps appen till App Store och medan själva appen inte kostar något förekommer det reklam från sponsorer och man kan köpa olika saker i appen. Rovio säger dock att det går att uppskatta spelet utan att köpa något alls, det rör sig mer om extrasaker som exklusiva lådbilar. Jami Laes, chef över spel på Rovio säger i ett pressmeddelande:

Angry Birds Go är vårt första stora gratis-att-spela (eng: free-to-play) Angry Birds-spel, och medan vi är superglada att kliva in på detta nya territorium, förblir vi trogna mot våra rötter.

Det finns flera olika banor att köra genom på Piggy Island. Spelare kan välja mellan flera olika karaktärer från de tidigare spelen och mellan olika bilar. Enligt Rovios blogg kommer ett multiplayer-läge till våren 2014.

Namn
Angry Birds Go!
Plattform
IOS
Utvecklare
Rovio Entertainment Ltd
Version
1.0.1
Pris
Gratis
Krav
Kräver IOS 6.0 eller senare. Kompatibel med Iphone 4, Iphone 4S, Iphone 5, Iphone 5c, Iphone 5s, Ipad och Ipod Touch. Appen är optimerad för Iphone 5.
Språk
Engelska
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.