Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Säljstart i Japan

Apples hemliga påsar innehåller Macbook Air, Ipad eller Ipod

Nu när försäljningen av Apples "lucky bags" startat i Japan har kunder börjat visa upp vad som fanns i årets specialdesignade Incase-väskor.

I samband med nyår börjar många handlare att sälja "lucky bags" i Japan och Apple är inget undantag. Med start idag, 2 januari, säljer företaget ett antal speciella gåvor för 36 000 yen, motsvarande 2 250 kronor. Innehållet visade sig vara värt betydligt mer än prislappen då kunder lämnade köerna med väskor innehållande någon av följande: Macbook Air, Ipad Air, Ipad Mini eller Ipod Nano inklusive några andra produkter.

Det finns fyra olika lucky bags att köpa även om det exakta innehållet verkar variera något, enligt japanska sajten Macotakara. En av de mest värdefulla gåvorna innehöll bland annat en 11-tum Macbook Air, Apple Magic Mouse, Pill Speaker by Beats, ett rött Macbook Air-fodral och en specialdesignad t-shirt.

De andra innehöll antingen en wifi-version av Ipad Air eller första generationens Ipad Mini eller en Ipod Nano. Tillsammans med dessa kom exempelvis Apples Smart Cover, Philips Hue-lampor, Nike+ Fuelband SE, Ultimate Ears Boombox, Stem IZON View fjärrkontroll eller Square kortläsare.

Precis som tidigare år är försäljningen begränsad till Apples butiker i Japan.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.