Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

CONSUMER ELECTRONICS SHOW 2014

Pebble lanserar ny klocka med namnet Steel

Företaget bakom den smarta klockan Pebble lanserar nu en ny modell med namnet Pebble Steel. Mindre och tunnare än sin föregångaren liknar den en traditionell klocka med sitt armband av rostfritt stål.

Vid en presskonferens på mässan CES i Las Vegas visade Pebbles vd Eric Migicovksy upp nya klockan Pebble Steel. Den innehåller samma hårdvara som sin föregångare, men är mindre och tunnare och ser ut som en traditionell klocka.

Den första Pebble-klockan är en färgglad variant i plast som passar bäst till sportiga kläder. Med Steel vill man passa in även i mer finklädda sammanhang. Den nya klockan är gjord av rostfritt stål i antingen silver eller mattsvart och skärmen skyddas av Gorilla-glas från Corning. Ett svart läderarmband medföljer också vid köpet. Klockan är utrustad med en lysdiod som indikerar laddning och laddas via en magnetisk kontakt i sidan.

Steel går att beställa via Pebbles webbplats redan nu och de första leveranserna kommer att ske med start den 28 januari. Den första Pebble-klockan kommer fortfarande att säljas för 149 dollar, motsvarande 972 kronor, medan nya Steel går loss på 249 dollar, motsvarande 1 625 kronor.

Samtidigt som Steel börjar skeppas till kunder kommer företaget lansera sin appbutik. Under presskonferensen berättade #Pebble att de också fått nya app-partners. Pandora, ESPN och Merdedez-Benz sluter upp i gänget som sedan tidigare består av Yelp, Foursquare, Gopro och Icontrol.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
11 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.