Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Lenovo tar upp kampen med Apple och Samsung

Nyligen köpte Lenovo Motorola från Google och nu säger vd:n Yuanqing Yang att målet är att gå om både Apple och Samsung på mobilmarknaden.

För tre år sedan köpte #Google upp Motorola Mobility för 12,5 miljarder dollar. Det som lockade till köp var Motorolas patentportfölj som Google då värderade till 5,5 miljarder dollar. Motorola har verkat självständigt sedan köpet, men står inför nya förändringar framöver. Google sålde för några dagar sedan företaget vidare till Lenovo för 2,91 miljarder dollar, men behåller de flesta av patenten.

#Lenovo tillverkar smarta mobiler och är främst stora i Kina och på tillväxtmarknader, medan #Motorola är stora i USA, Latinamerika och till viss del i Europa. Tillsammans hamnar de två företagen på plats tre i världen och kommer efter Apple och Samsung. I en intervju med CNN Money säger vd:n Yuanqing Yang att med tiden är målet att gå om de två konkurrenterna som än så länge är betydligt större på mobilmarknaden.

Under 2013 levererade Lenovo 45,5 miljoner enheter och Motorola omkring 10 miljoner enheter. Även tillsammans är det en bra bit upp till tvåan på listan, Apple med 153,4 miljoner levererade enheter. Till 2015 är målet att dubbla försäljningen och nå upp till 100 miljoner levererade smarta mobiler.

Yang tycker att de två företagen är en perfekt kombination och säger att deras framtida smarta mobiler troligtvis kommer att bära Motorolas namn, åtminstone utanför Kina.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.