Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

En tredjedel av alla surfplattor är Ipads

Apple var den enskilt störste tillverkaren av surplattor under fjärde kvartalet 2013 med nästan 34 procent av marknadsandelarna. Företaget skeppade cirka 26 miljoner Ipads under perioden.

Enligt en rapport från sajten Strategy Analytics skeppades totalt 76,8 miljoner surfplattor under fjärde kvartalet 2013, vilket är en ökning med 20 procent jämfört med de 64 miljoner som skeppades samma period 2012.

Största plattformen är #Android som står för 62 procent, vilket dock är uppdelat på olika tillverkare. #Apple är det största enskilda företaget med 33,9 procent av andelarna och skeppade hela 26 miljoner enheter. Näst största tillverkare är konkurrenten #Samsung som skeppat 13,6 miljoner plattor och har en marknadsandel på nästan 18 procent. Samsung hade en stark tillväxt under året, och ökade sin marknadsandel med 81 procent, jämfört med Apples 14 procent.

Uppstickaren #Lenovo, som nyligen köpte Motorola från Google, har annars gjort den största ökningen. Från 0,8 miljoner enheter till 3 miljoner vilket ger en ökning med 275 procent.

Värt att nämna är att siffrorna endast gäller surfplattor, och alltså inte tar hänsyn till telefoner. Rena e-boksläsare räknas inte heller med i rapporten.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.