Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Jonathan Ive saknas på Apples webbsida

UPPDATERAD. Jonathan Ive har plötsligt försvunnit från webbsidan där Apples ledning presenteras. Han finns dock fortfarande kvar på den motsvarande svenska sidan.

Under morgonen idag upptäcktes att Apples chefsdesigner Johnny Ive inte längre finns med på presentationssidan över Apples ledning. Detta rapporterades av 9to5mac, som menar att det inte finns något som pekar på att detta skulle bero på att Ive lämnar företaget. Den enskilda informations-sidan finns fortfarande kvar, och på Apples svenska sajt finns Ive också med tillsammans med de andra i ledningen.

Ingen information om varför porträttet av #Johnny Ive försvunnit har givits, men 9to5mac spekulerar i att det troligtvis beror på tekniska orsaker, eller att den gamla bilden ska ersättas av en ny och bättre.

Sir Jonathan Ive är en av de mest kända profilerna på Apple. Han har designat merparten av Apples hårdvara, inklusive Iphone, Ipad och Macbook Air. I oktober 2012 övertog han även ansvaret för mjukvarudesign i samband med att IOS-ansvarige Scott Forstall avgick.

Uppdatering: Apples webbsida är nu uppdaterad och Jonathan Ive är tillbaka. Inga förändringar syns, så det hela berodde troligtvis endast på ett tillfälligt tekniskt problem.

Kommentarer
21 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.