Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Itunes Festival får amerikanskt utförande

Apple tillkännager idag att deras första amerikanska upplaga av Itunes Festival kommer att äga rum i Texas under fem kvällar i mars.

Apple har sedan 2007 hållit sin Itunes Festival i London varje år. Över 400 artister har sammanlagt medverkat i festivalen som delar ut biljetter genom Itunes Store och olika tävlingar i England. Konserterna har också gjorts tillgängliga via Itunes och Apple TV.

Idag tillkännager Apple att man för första gången kommer att köra musikfestivalen i en amerikansk upplaga. Itunes Festival kommer att hållas under fem kvällar mellan 11 och 15 mars i staden Austin, Texas i samband med festivalen SXSW (South by Southwest). Eddy Cue, Apples chef för internetmjukvara och internettjänster, säger i ett pressmeddelande:

"Itunes Festival i London har blivit ett helt fantastiskt sätt för Apple att dela kärleken till musik med våra kunder. Vi är glada över att så många suveräna artister kommer att medverka och SXSW är det perfekta stället att hålla vår första Itunes Festival i USA."

Precis som tidigare festivaler kommer konserterna att kunna ses via Itunes och Apple TV, eller genom Apples egen Itunes Festival-app i Iphone eller Ipad. Artister som tillkännagivits är bland andra Coldplay, Imagine Dragons, Pitbull och Keith Urban, men fler artister ska tillkomma.

Någon som däremot knappast kommer att gästa festivalen är Kanye West, som för några dagar sedan under en konsert delade med sig av sina åsikter kring bland annat Apples vd Tim Cook. Enligt West ska han ha blivit tillfrågad att medverka i festivalen på #SXSW utan ersättning, något som upprörde honom. Detta rapporteras av Consequence of Sound.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.