Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Klä Mac Pro i guld

När alla andra har en svart Mac Pro kanske det är dags att fundera på hur man kan sticka ut ur mängden. Företaget Alchaemy erbjuder råd och klär Mac Pro:n i 24-karats guld.

Det finns företag som erbjuder sina kunder att byta färg på exempelvis mobiltelefonen, datorn eller varför inte hörlurarna. Varför ha samma Iphone som alla andra när man kan få en klädd i 24-karats guld eller en metallic blå? Det amerikanska bolaget Alchaemy är ett sådant bolag som vill hjälpa till att skräddarsy dina enheter efter din personlighet och nu har de lagt till Apples nya Mac Pro på sin sajt.

Kunder kan välja mellan 15 olika färger för 349 dollar, motsvarande 2 250 kronor, och skulle inte någon av dessa falla en i smaken kan man välja en egen färg för 699 dollar, motsvarande 4 500 kronor.

Men har man lagt ut pengarna som krävs för att få hem en #Mac Pro duger troligtvis bara det bästa åt den nya guldklimpen hemma på skrivbordet. För motsvarande 9 700 kronor blir datorn klädd i 24-karats guld, men det finns också krom eller svart nickel att välja på som då blir något billigare.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.