Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Microsoft utser ny chefsstrateg

Microsofts vd Satya Nadella har anställt Mark Penn som ny chefsstrateg. Samtidigt lämnar flera höga chefer bolaget.

Förra månaden tillträdde Satya Nadella som ny vd för Microsoft. Nu tillkännages en av de största förändringarna i företagets hierarki då Nadella har utsett tidigare politiska strategen Mark Penn som ny chef över Microsofts övergripande strategi.

Mark Penn har arbetat på Microsoft sedan 2012, och var bland annat hjärnan bakom den uppmärksammade reklamen "Don't get Scroogled" där företaget attackerade Google till förmån för sin egen söktjänst Bing. Tidigare har Penn arbetat inom politiken, bland annat som ansvarig för Hillary Clintons misslyckade kampanj att bli presidentkandidat.

I samband med denna befodran rapporterar Bloomberg att flera höga chefer lämnar Microsoft. Tony Bates, tidigare chef över Skype-divisionen och nu senast verkställande chef över affärsutveckling, slutar och ersätts av Eric Rudder. Tami Reller, verkställande chef över marknadsföring, är en annan som säger upp sig för att ersättas Chris Capossela.

Tidigare i månaden rapporterade 99mac också att Julie Larson-Green slutar som chef över hem och underhållning och förflyttas till avdelningen för internettjänster. Istället tar Nokias tidigare vd Stephen Elop över som chef över hem- och underhållningsgruppen.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.