Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple nyanställer hundratals i Asien

Nu nyanställer Apple hundratals tekniker i Asien för att påskynda företagets produktutveckling, rapporterar WSJ.

En av Apples snabbast växande marknader är Kina, där försäljningen växte med 29 procent förra året. Nu rapporterar Wall Street Journal att Apple satsar på ännu större närvaro i Asien genom att bilda separata utvecklingsteam i Shanghai, Kina och Taipei, Taiwan.

Enligt tidningen anställer Apple hundratals nya tekniker i syfte att påskynda produktutveckling och lansera fler nya produkter. WSJ uppger att många av nyanställningarna är rekryterade från konkurrenten HTC och andra teknikföretag i Taiwan.

Öppnar för bredare produktsortiment

Artikeln skriver att Apples kärnverksamhet och huvudsakliga produktutveckling även fortsättningsvis ska vara i Cupertino, Kalifornien. Verksamheten i Asien ska fokusera på att utveckla komponenter så som tryckskärmar och kameror, samt att kvalitétssäkra mjukvara. En stor del handlar också om att mer direkt samarbeta med Apples leverantörer.

Enligt källor med insyn i Apples affärer vill företaget genom detta förbereda sig för snabbare uppdateringscykler av sina produkter och ett bredare produktsortiment. Detta som svar på att konkurrerande tillverkare av smarta telefoner släpper nya modeller flera gånger per år. Om dessa rykten stämmer skulle det innebär en markant ändring från Apples nuvarande strategi, vilken har varit att släppa en ny Iphone-modell endast en gång per år.

Det är dock inte säkert att fler produkter nödvändigtvis innebär att Apple även frångår sin strategi om att uppdatera årligen. 2013 innebar på flera sätt en förändring, då Apple lanserade både Iphone 5S och 5C samtidigt. Tidigare rykten gör gällande att Apple under 2014 kommer att släppa flera modeller av Iphone, med olika skärmstorlek.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.