Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: MacBook Pro försvinner

Apple ryktas sluta med tillverkningen av MacBook Pro med 13-tumsskärm i år, enligt en rapport från Digitimes.

MacBook Pro med 13-tumsskärm hänger fortfarande kvar som ett alternativ till MacBook Air och MacBook Pro med Retinaskärm, men enligt Digitimes kommer Apple att avluta produktionen i år.

Modellen har länge väntats försvinna från sortimentet, och för en dold tillvaro på Apples webbplats. Datorn uppdaterades senast i juni 2012 och kostar 10 995 kronor. Priset är endast en tusenlapp billigare än 13-tumsmodellen med Retinaskärm, och lika mycket dyrare än den tunnare MacBook Air 13-tum. Macbook Pro med 15-tum togs bort ur sortimentet förra året till förmån för modellen med Retinaskärm.

Enligt tidigare rykten planerar Apple att uppdatera sina bärbara Mac-datorer med Intels nya arkitektur Broadwell. Tillverkningen av dessa har dock försenats, vilket kan göra att vissa nya modeller inte kan lanseras förrän i början av 2015.

Apple sålde 17 miljoner Macdatorer under 2013, men har inte presenterat siffror som visar försäljningen uppdelad för varje modell.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
18 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.