Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

App Store rear spel

Kända spel som Deus Ex: The Fall, Tomb Raider och Limbo säljs nu för reducerat pris under en begränsad tid.

Japanska Square Enix tillhör de mer profilstarka spelutvecklarna, och ligger bakom titlar som Final Fantasy, Kingdom Hearts och Dragon Quest. Square Enix distribuerar också spel från Eidos, med kända spelserier som Deus Ex och Tomb Raider.

För att marknadsföra sitt utbud av spel för IOS erbjuds nu tre utvalda titlar till reapriset nio kronor styck. Erbjudandet gäller till och med måndag 10 mars. Bland spelen märks Deus Ex: The Fall, Lara Croft and the Guardian of Light samt klassiska Tomb Raider.

Samtidigt marknadsför App Store en samling spel från olika tillverkare med reducerat pris under begränsad tid. Här återfinns uppmärksammade titlar som Limbo, Badland, Infinity Blade 3 samt The Room 2, uppföljaren till vinnaren av bästa spel i App Store 2012. Priserna varierar från 7 till 55 kronor, och kampanjen hittas via App Store.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.