Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Store i San Francisco godkänd av staden

Apple planerar att bygga en ny "ikonisk" Apple Store i San Francisco och nu har staden gett företaget tillstånd att påbörja arbetet.

Apple har sedan 2001 öppnat över 400 egna butiker i 15 länder världen över. Sverige fick sin första placerad i Täby, Stockholm i september 2012. Merparten av butikerna ligger i gallerior och ser i princip likadana ut, medan ett antal är flaggskeppsbutiker med mer exklusiva adresser och utmärkande arkitektur.

San Francisco, USA har tio Apple Store. En av dem ska nu ersättas av en skapelse i glas med två stycken sju meter höga glasdörrar, enligt Apple blir den "mer ikonisk än glaskuben i New York." Det har tagit nästa ett helt år att få staden att gå med på byggplanerna, men nu är allt godkänt och bygget kan påbörjas, rapporterar Recode.

Den nya butikens adress blir Union Square där den kommer att ha flera lyxvarumärken som grannar. Till ytan blir den omkring 45 procent större än den äldre butiken som ska ersättas. Apple säger till Recode att den större butiken kommer att skapa nya jobb och räknar med att behöva omkring 400 anställda för att driva sin Apple Store, 50 fler än i den äldre butiken.

När bygget kommer att påbörjas är inte känt, men källor till Recode tror till sommaren.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.